Partners 

MeesterBaan werkt met diverse partners samen om u bij de persooneelsvraagstukken zo volledig mogelijk te ontzorgen en het grootst mogelijke bereik voor uw vacatures te bewerkstelligen. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de partners waar wij mee samenwerken.

 

DIT IS WIJS

DIT IS WIJS helpt scholen met het vervullen van opdrachten in het primair- en voortgezet onderwijs. Dagelijks zorgen zij voor een snelle invulling van de vacatures op scholen, tijdelijk of voor langer termijn. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat DITISWIJS zicht heeft ontwikkeld tot expert op het gebied van invullen van openstaande opdrachten in het onderwijs.

Meer informatie over DIT IS WIJS


Randstad Onderwijs

Randstad Onderwijs biedt je vanuit het uitgebreide onderwijsnetwerk getalenteerde docenten op elk vakgebied. Doordat zij een enorm netwerk binnen alle onderwijstypen (po, vo, mbo en hbo) hebben, kunnen zij je altijd van de beste match voorzien met een kandidaat die bij jouw school past. Bovendien investeren zij in de ontwikkeling van de ambitieuze docenten met programma’s als Randstad Boost, zodat je verzekerd bent van docenten met up-to-date kennis.

Meer informatie over Randstad Onderwijs


YOBZ

YOBZ is het grootste interim recruitment bureau van Nederland. Wij helpen organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dit doen wij met een team van ruim 30 recruitment professionals, van recruiters op operationeel en strategisch niveau tot recruitment marketing specialisten. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie over YOBZ


The Next School

The Next School helpt bestuurders en managers van onderwijsinstellingen om de beste beslissingen te nemen. Wij geloven hierbij in de kracht van data. Samen met Meesterbaan helpen we instellingen en gemeenten om vanuit data oplossingen te vinden voor hun meest uitdagende HR-vraagstukken. Op basis van de Meesterbaan-database kunnen we unieke inzichten genereren over het sollicitatiegedrag van kandidaten, die concrete handvatten bieden om slimmer te werven.

Meer informatie over The Next School


Kiem Institute

KIEM Institute begeleidt teams en individuen in het onderwijs bij het aanleren en eigen maken van nieuw gedrag dat past bij een sterke onderwijsorganisatie. Bij KIEM kun je werken aan je eigen vragen en uitdagingen onder begeleiding van coaches, experts en sparringpartners. KIEM ziet jou eerst en vooral als mens en maakt dat jouw vertrekpunt voor professionele groei.

Meer informatie over Kiem Institute


Onderwijsland

Onderwijsland.com brengt sinds 2015 dagelijks het laatste nieuws & achtergronden uit het onderwijs. Het behoort tot de best bezochte nieuwswebsites voor het onderwijs in Nederland. Onderwijsland.com brengt onderwijsprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Onderwijsland.com brengt dagelijks nieuwsartikelen, blogs, whitepapers, webinars, video’s & social media updates voor professionals werkzaam in het onderwijs.

Meer informatie over Onderwijsland.com