Partners 

MeesterBaan werkt met diverse partners samen om u bij de persooneelsvraagstukken zo volledig mogelijk te ontzorgen. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de partners waar wij mee samenwerken.

 

DIT IS WIJS

DIT IS WIJS helpt scholen met het vervullen van opdrachten in het primair- en voortgezet onderwijs. Dagelijks zorgen zij voor een snelle invulling van de vacatures op scholen, tijdelijk of voor langer termijn. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat DITISWIJS zicht heeft ontwikkeld tot expert op het gebied van invullen van openstaande opdrachten in het onderwijs.

Meer informatie over DIT IS WIJS


Randstad Onderwijs

Randstad Onderwijs biedt je vanuit het uitgebreide onderwijsnetwerk getalenteerde docenten op elk vakgebied. Doordat zij een enorm netwerk binnen alle onderwijstypen (po, vo, mbo en hbo) hebben, kunnen zij je altijd van de beste match voorzien met een kandidaat die bij jouw school past. Bovendien investeren zij in de ontwikkeling van de ambitieuze docenten met programma’s als Randstad Boost, zodat je verzekerd bent van docenten met up-to-date kennis.

Meer informatie over Randstad Onderwijs


YOBZ

YOBZ is het grootste interim recruitment bureau van Nederland. Wij helpen organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dit doen wij met een team van ruim 30 recruitment professionals, van recruiters op operationeel en strategisch niveau tot recruitment marketing specialisten. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie over YOBZ