Referenties

Lees hieronder de referenties van een aantal van onze klanten.

"Prettige samenwerking en zeer behulpzaam!"

Wij hebben een prettige samenwerking met MeesterBaan. Jullie zijn altijd behulpzaam en oplossing gericht op het moment dat ik een telefoontje naar jullie pleeg.
Marijke van de Meer  - Rijswijks Lyceum

"Veel reacties ondanks arbeidsmarktkrapte!"

Wij zijn tevreden met MeesterBaan, omdat wij via dit platform (link tussen ons HR-systeem en MeesterBaan) nog steeds in een tijd van arbeidsmarktkrapte veel reacties op onze vacatures ontvangen!
Miranda Hannewijk  - Stichting H3O

"MeesterBaan neemt mij veel werk uit handen"

MeesterBaan neemt mij veel werk uit handen.
Gonny Poelstra  - CSG Bestuursbureau Groningen

"Bedankt namens alle leerlingen!"

“MeesterBaan zorgt ervoor dat de juiste juffen en meesters bij ons voor de klassen staan. Bedankt namens alle leerlingen!”
Maartje Janssen  - De Kleine Prins

"Enorm bereik!"

Door het enorm bereik van MeesterBaan ontvangt School at Sea elk jaar meer dan genoeg sollicitaties om een geschikt en leuk team voor de begeleiding aan boord samen te stellen.
Sander Habets  - School at Sea

"Fijn en overzichtelijk platform met groot bereik"

MeesterBaan is een fijn en overzichtelijk platform met een groot bereik. In een zeer groot deel van onze vacatures wordt de juiste kandidaat via hen gevonden!
Larissa ten Broeke  - Gooise Scholen Federatie

"Goed vindbaar als werkgever"

Wij maken met veel plezier gebruik van MeesterBaan en zijn hierdoor goed vindbaar als werkgever.
Myrthe Poelen  - Meridiaan College

"Dienstverlening en hulpvaardigheid zijn uitstekend"

Wij zijn blij met MeesterBaan. Jullie dienstverlening en hulpvaardigheid zijn uitstekend. De site is gebruiksvriendelijk en het bereik van MeesterBaan is groot.
Karin van Veen  - Stichting Vrijescholen Athena

"Website is gebruiksvriendelijk"

Wij zijn tevreden over de samenwerking met MeesterBaan. Website is gebruikersvriendelijk.
Willy van Gerven  - Stichting Zuiderbos

"Klantvriendelijk systeem met een groot bereik"

Wij zijn tevreden over de samenwerking met MeesterBaan. Het is een klantvriendelijk systeem met een zeer groot bereik dat ons helpt om ook lastige vacatures in te vullen.
Karin van der Wouden  - IRIS-CVO

"Zeer tevreden klant"

Wij zijn zeer tevreden over MeesterBaan.nl. De site toegankelijk, bereik is groot waardoor er voldoende keuze is uit een diversiteit van kandidaten.
Sandra Oosterbeek  - Marnix College

"Fijne dienstverlening"

Ik wil jullie bedanken voor de fijne dienstverlening die we al jaren hebben. MeesterBaan heeft een groot bereik, de communicatie is prettig en jullie zijn goed bereikbaar!
Marloes Eek  - Wereldkidz

"Zeer goede dienstverlening!"

We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Meesterbaan zover. Bij vragen wordt er altijd snel gereageerd en het bereik van de site is breed. Ook is het prettig dat de dienstverlening wordt aangeboden voor een vaste prijs, zo kunnen we jaarlijks gebruik blijven maken van de dienstverlening zonder financiële verrassingen.
Léonie van den Berg  - Stichting Kopwerk

"Al jaren zeer tevreden!"

Wij zijn al jaren tevreden. Wij worden snel geholpen en heel veel beschikbaar onderwijs personeel weten het platform van MeesterBaan te vinden.
Koen Groot  - RSG Enkhuizen

"Gebruikersvriendelijk voor zowel de werkgever als de sollicitant "

De website is gebruikersvriendelijk voor zowel de werkgever als de sollicitant waardoor partijen elkaar sneller kunnen vinden. We bereiken met Meesterbaan enthousiaste leerkrachten die graag bij ons willen werken.
Sanne Kamphuisen  - Kind en Onderwijs Rotterdam

"MeesterBaan: Oplossingsgericht en eenvoudig"

Onze docenten werken vaak in kleine aanstellingen welke aanvullend zijn op aanstellingen bij grotere scholen. Dit vergt een grote mate van flexibiliteit van het werving & selectie beleid. MeesterBaan is een partner die heeft bewezen zowel tijdelijke als vast medewerkers te kunnen leveren. Ze werken eenvoudig via het internet, hetgeen snel en efficiënt werkt. De communicatielijnen zijn kort hetgeen de slagkracht vergroot.
Alexander van Dijkhuizen  - Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider

"Plaatsen en beheren van vacatures gemakkelijk en snel"

Begin 2010 zijn wij begonnen met het plaatsen van vacatures op MeesterBaan. En met succes, want we merken dat de sollicitanten de weg naar onze eigen vacaturesite mede dankzij MeesterBaan goed weten te vinden. Dit blijkt ook uit de analyse van de traffic naar onze website: een groot deel van onze bezoekers en sollicitanten komt onze website binnen via onze vacatures op MeesterBaan.nl. Daarbij werkt het plaatsen en beheren van vacatures op MeesterBaan gemakkelijk en snel. Ook is onze ervaring dat er altijd ruimte is voor maatwerkoplossingen. Kortom: MeesterBaan betekent voor ons ‘kleine moeite, grote opbrengst’. Wij zien de werving van collega’s voor het nieuwe schooljaar dan ook vol vertrouwen tegemoet!
Ellis Bouwhuis  - Stichting Carmelcollege

"Snelste en effectiefste manier om docenten te werven!"

MeesterBaan is de snelste en effectiefste manier om docenten te werven! Het aantal respondenten op een advertentie bij MeesterBaan ligt ongeveer tien keer hoger dan bij een advertentie in een landelijke krant. Bovendien gaat alles veel sneller: een advertentie plaatsen is binnen enkele minuten gebeurd en vrijwel direct nadat de advertentie is geplaatst, komen de eerste sollicitaties al binnen. Dit levert absoluut een voorsprong op ten opzichte van scholen die op een traditionelere manier werven. Hierdoor is het vaak mogelijk om meer kwaliteit binnen te halen. Ik werf dan ook nog uitsluitend via MeesterBaan!
De heer J. Wiertz  - Sint-Laurenscollege

"Primaire kanaal voor de vacatures"

MeesterBaan is voor onze school het primaire kanaal voor het uitzetten van de vacatures.
Mevrouw G. Lambers  - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

"Een zeer gebruikersvriendelijk systeem"

Al enkele jaren maken wij gebruik van Meesterbaan voor het werven van personeel. Een zeer gebruikersvriendelijk systeem. Nog belangrijker is dat het onze school jaarlijks een aantal enthousiaste, bekwame medewerkers oplevert.
Ida Gabeler  - Mondriaan College Oss

"Kwaliteit en snelheid"

In korte tijd kreeg ISW Hoogeland te maken met ziektes van twee collega’s en het zag ernaar uit dat de periode van uitval langere tijd ging duren. Na overleg met MeesterBaan kwamen we tot een duidelijke profielschets voor de ontstane vacatures. Binnen enkele dagen had ik sollicitatiebrieven met referenties. Daarna kon de vacature met succes worden ingevuld. Ik kan ronduit mijn waardering uitspreken over de kwaliteit en de snelheid van de Meesterbaan Invalpool.
Peet van der Knaap  - Interconfessionele Scholengroep Westland

"Supersnelle en goede service!"

Onze eerste ervaring met de invalpool is zeer positief. Zowel over de kandidaat als over de service van Meesterbaan niets dan lof. Ik kan het andere scholen zeker aanraden.
Mary Scholten  - Alfrink College

"Inlaadmodule erg handig!"

Alle sollicitanten (ook die van onze eigen website) met één druk op de knop tegelijkertijd een ontvangstbevestiging of afwijzing sturen was een hele grote wens van ons en is nu werkelijkheid geworden door de inlaadmodule van Meesterbaan.
Mirelle Meijerink  - Krimpenerwaard College

"Meesterbaan….is alle vacatures meester"

De GSG Leo Vroman werkt al meer dan 10 jaar met grote tevredenheid samen met Meesterbaan. Veel kandidaten, goede service en communicatie tegen een betaalbare prijs liggen ten grondslag aan deze succesvolle samenwerking. Sinds kort biedt ook de invalpool uitkomst, zoals Meesterbaan zelf, klein opgestart, maar kwalitatief goed en weer een stukje dienstverlening waarover is nagedacht, waar we direct mee aan de slag kunnen om onze lastige vacatures mee te vervullen.
Daniëlle de Bruin  - De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman

"Meester in het vinden van mensen voor een nieuwe baan"

MeesterBaan is voor ons een meester in het vinden van mensen voor een nieuwe baan. Wij zoeken een meester (of juf) en MeesterBaan vindt de kandidaat voor deze baan. Onze ervaringen zijn positief.
Henk Spuijbroek  - ds. Pierson College

"Volledig gestopt met het gebruiken van andere kanalen"

MeesterBaan levert het Einstein Lyceum veel op. We hebben altijd keuze uit diverse kandidaten en het via de website van MeesterBaan bijhouden van de sollicitaties verloopt plezierig. Om die reden is het Einstein Lyceum volledig gestopt met het gebruiken van andere kanalen. De schoolwebsite verwijst naar die van MeesterBaan.
Louis Jongejans  - Einstein Lyceum

"Groot bereik en veel reacties"

Een vacature plaatsen via MeesterBaan heeft een groot bereik en levert veel reacties op. Veel vacatures hebben wij kunnen vervullen door het plaatsen van een vacature op MeesterBaan. Het is een zeer gebruikersvriendelijke website.
Ineke Leentfaar  - Erasmiaans Gymnasium

"Ook de moeilijk inpasbare vacatures via MeesterBaan ingevuld"

De vacatures die wij hebben geplaatst op MeesterBaan, ook de moeilijk inpasbare, hebben geleid tot een snelle aanstelling van inmiddels prima collega’s.
Dennis Peek  - Parkendaal Lyceum

"Veel baat bij de service van MeesterBaan"

In het jaar 2011 heb ik veel baat gehad bij de service van jullie website. Het is niet gemakkelijk om van hieruit mensen te werven voor onze school zonder al te hoge advertentiekosten. Ook in het volgende jaar hopen we weer van jullie interactieve en zakelijke manier van dienstverlening gebruik te kunnen maken.
Hans Odijk  - Gwendoline van Puttenschool - St. Eustatius Caribisch Nederland

"Veel en vaak goede kandidaten"

De scholengroep Spinoza is zeer tevreden over MeesterBaan. Het levert ons veel en vaak goede kanidaten op. Wij hebben al een aantal mensen benoemd die via MeesterBaan bij ons hebben gesolliciteerd.
Karen van den Berg  - Scholengroep Spinoza

"Altijd veel reacties"

MeesterBaan is een aantrekkelijke wervingssite, omdat het goed toegankelijk is, snel werkt en mogelijkheden biedt tot eigen invulling en profilering. MeesterBaan levert ons altijd veel reacties op.
Laura Sytsma  - C.S.G. Jan Arentsz

"De meeste vacatures via MeesterBaan vervuld"

De meeste vacatures worden bij ons (Andreas College en Limes Praktijkonderwijs) via MeesterBaan vervuld. Wij zijn een tevreden klant van MeesterBaan!
Margreeth Ypma  - Andreas College en Limes Praktijkonderwijs

"Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en een veel bezochte website"

MeesterBaan is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en gezien de reacties, een veel bezochte website. Wij hebben er tot nu toe veel baat bij gehad.
Mariska van Marle  - Libanon Lyceum Rotterdam

"MeesterBaan denkt mee met de klant"

MeesterBaan denkt mee met de klant en staat open voor suggesties voor verbetering van hun eigen website!
Henriëtte Kiebêrt  - Stichting Fioretti Teylingen

"Uitstekende dienstverlening"

De dienstverlening van MeesterBaan wordt door het bureau Ons Middelbaar Onderwijs als uitstekend ervaren. MeesterBaan reageert adequaat, denkt mee en voert alles efficiënt uit Daarnaast komt MeesterBaan de afspraken na en is te allen tijde bereid tot overleg over mogelijke oplossingen.
Martin Gillissen  - Ons Middelbaar Onderwijs

"Onze docentenvacatures zijn nu sneller vervuld!"

Door de focus van Meesterbaan op het onderwijs zijn onze docentenvacatures een stuk sneller vervuld dan voorheen. Niet alleen de vacaturesite zelf is heel gebruiksvriendelijk, ook de medewerkers van MeesterBaan denken proactief mee over verbeteringen met betrekking tot het gebruiksgemak. Daardoor hebben wij nu een uitstekend werkende koppeling kunnen realiseren tussen MeesterBaan en ons interne werving- en selectiesysteem.
Janneke van der Meijden  - Wellantcollege

"Wij adverteren niet meer in landelijke dagbladen"

Sinds wij met Meesterbaan werken adverteren wij niet meer in landelijke dagbladen. Dit geeft aan dat het bereik van MeesterBaan verder gaat dan alleen de regio. De werkwijze van MeesterBaan zorgt ervoor dat je wervingsprocedure professioneel aangepakt wordt. De reminders per mail werken voortreffelijk.
Malika Azaknouni  - Ashram College

"Gevoel hebben voor het onderwijs"

MeesterBaan is een gemakkelijk toegankelijke vacaturesite, waarvan de mensen achter de schermen ‘gevoel hebben voor het onderwijs’ en het nooit vervelend vinden om mee te denken in oplossingen en gebruikersgemak. MeesterBaan is bovendien scherp concurerend ten opzichte van andere vacaturewebsites. De kwaliteit en kwantiteit van de sollicitanten heeft veel meerwaarde ten opzichte van adverteren in de krant.
Ellen Rutgers  - Stichting VO 'De Vechtstreek'