FAQ


Documenten

Meest gestelde vragen


Aan de linkerkant kunt u een keuze maken over het onderwerp waarover u een vraag heeft.

Tip! Bekijk ook onze instructievideo's

Hoe kan ik mijn inloggegevens op vragen?

Wanneer u het emailadres waarmee u staat ingeschreven nog weet, kunt u  hier uw wachtwoord op vragen.

Wanneer u niet meer weet met welk e-mailadres u bij Meesterbaan staat ingeschreven dan kunt u via het contactformulier uw gegevens opvragen. Vermeld bij uw vraag: uw naam en school. 

Ik heb problemen met inloggen, waaraan kan dit liggen?

1) U probeert in het verkeerde gedeelte van onze website in te loggen. Werkgevers kunnen inloggen op het werkgeversgedeelte van onze website.
2) Het kan te maken hebben met de instellingen van uw browser, bijv. dat cookies niet zijn toegestaan.  
3) Uw virusscanner staat het plaatsen van cookies op uw computer van onze site niet toe.
4) De datum/tijd op uw computer wijken (sterk) af van de juiste datum/tijd.
5) Het probleem wordt veroorzaakt doordat je onze pagina binnen het scherm van je webmail opent. Wanneer je in een nieuw browser window naar onze site gaat kan je inloggen.
6) U heeft niet de juiste inloggegevens.  Wanneer u de melding krijgt dat het e-mailadres en wachtwoord niet overeen komen kunt u klikken op “wachtwoord vergeten”. U ontvangt dan een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Bent u vergeten met welk e-mailadres u aan bent gemeld? Stuur dan even een e-mail naar helpdesk@meesterbaan.nl met daarin uw naam, de naam van uw school en uw telefoonnummer 

Er zijn voldoende sollicitaties, hoe voorkom ik dat er nieuwe sollicitaties bijkomen?

Wanneer u voldoende sollicitaties heeft op de vacature kunt u de vacature 'offline' halen. Bij het wijzigen van de vacature zet u "Tonen" op "Offline". De vacature staat nog wel in uw overzicht, maar wordt niet meer aan de werkzoekenden getoond.

Hoe plaats ik een vacature?

Bij Meesterbaan kunt u vacatures plaatsen voor alle denkbare onderwijzende en ondersteunende vacatures op uw school. Dit doet u op de pagina "Vacatures" -> "Meesterbaan". U klikt op "Plaats vacature" en vult de velden in. De vacature wordt vervolgens op de website getoond. Op de pagina "Vacatures" -> "Jufels plaatst u vacatures voor tijdelijke onderwijsondersteunende taken voor studenten ingeschreven op een hoge school of universiteit.