FAQ


Documenten

Vacatures


Aan de linkerkant kunt u een keuze maken over het onderwerp waarover u een vraag heeft.

Tip! Bekijk ook onze instructievideo's

Hoe plaats ik een vacature?

Bij Meesterbaan kunt u vacatures plaatsen voor alle denkbare onderwijzende en ondersteunende vacatures op uw school. Dit doet u op de pagina "Vacatures" -> "Meesterbaan". U klikt op "Plaats vacature" en vult de velden in. De vacature wordt vervolgens op de website getoond. 

Hoe lang staan vacatures op de website?

De vacatures die door de scholen geplaatst zijn worden standaard 30 dagen getoond en staan maximaal 2 maanden op de website. De vacature kan na het plaatsen op ieder willekeurig moment offline gehaald worden of verlengd tot max. 2 maanden vanaf de plaatsingsdatum. Dit is in te stellen onder 'sluitdatum' bij het wijzigen van de vacature.

Is de vacature verlopen? Dan is de vacature via de knop 'Vacature verlengen' opnieuw te plaatsen. 

Er zijn voldoende sollicitaties, hoe voorkom ik dat er nieuwe sollicitaties bijkomen?

Wanneer u voldoende sollicitaties heeft op de vacature kunt u de vacature 'offline' halen. Bij het wijzigen van de vacature zet u "Tonen" op "Offline". De vacature staat nog wel in uw overzicht, maar wordt niet meer aan de werkzoekenden getoond.

Wat kost het om een vacature te plaatsen?

Er zijn drie verschillende opties om een vacature op MeesterBaan te plaatsen. Klik hier voor het tarievenoverzicht. Een vacature staat 30 dagen online, wordt automatisch doorgeplaatst op verschillende vacaturewebsites en wordt verstuurd naar alle werkzoekenden die bij MeesterBaan staan ingeschreven en voldoen aan het profiel van de vacature.