YOBZ


YOBZ is geselecteerd partner van MeesterBaan. YOBZ is het grootste interim recruitment bureau van Nederland. Wij helpen organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, succesvol te zijn in het aantrekken van talent. Dit doen wij met een team van ruim 30 recruitment professionals, van recruiters op operationeel en strategisch niveau tot recruitment marketing specialisten. Hoe kunnen wij jou helpen?

Diensten YOBZ

YOBZ is partner voor al jouw recruitment vraagstukken. Of het gaat om het recruiten tijdens een piek moment, tijdelijke vervanging van één van jullie vaste recruiters, of het volledig inrichten van een recruitmentproces, werken-bij site en/of online marketingcampagne: jij zoekt nieuw onderwijs personeel, en YOBZ helpt jou!

Onze professionals nemen van het begin tot de laatst minuut van de opdracht volledige verantwoordelijkheid. Wij gaan met jullie recruitment budget om alsof het onze eigen portemonnee is. Leveren niet één recruitment marketing dienst, maar pakken recruitment marketing als geheel aan. En nog belangrijker; wij voeren niet overal hetzelfde kunstje uit, maar gaan voor maatwerk.

Werkwijze

Onze recruitment professionals zijn volledig onderdeel van jullie recruitment/HR-team. Voor een vast uurtarief kun je rekenen op veel kennis, ervaring en specialisme. Alle interim recruitment professionals zijn in dienst bij YOBZ.

  1. Laat hieronder je contactgegevens achter. Wij nemen contact op voor een online of fysiek kennismakingsgesprek. Wij horen graag hoe wij jou kunnen helpen.
  2. Vervolgens zorgen wij voor de juiste match met één van onze interim recruitment professionals, die ook de kennis van de andere 30 collega’s meebrengt.
  3. Jij maakt kennis met onze interim recruitment professional. Hebben wij de juiste match gemaakt? Onze interim recruitment professional begint zo snel mogelijk!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Vul onderstaand formulier in zodat YOBZ contact met je op kan nemen om je vrijblijvend kan informeren over de dienstverlening.